Deli na:

Vsako podjetje ali samostojni podjetniki morajo imeti način, da svoje storitve ali izdelke predstavijo širši množici potencialnih strank in kupcev. Eden od načinov in seveda najbolj razširjena predstavitev je lastna internetna stran. Zavedati se morate, da vsak obiskovalec vaše strani ne bo vaša stranka, na vas pa je, da ga s svojo internetno stranjo in vašim prikazom prepričate, da ste vredni zaupanja, in da ste eni izmed množice ponudnikov, ki ste sposobni zadovoljiti njihove potrebe in želje.

Ko imate svojo spletno stran ni zagotovila, da vam bo posel zacvetel. Na vašo spletno stran morajo stranke najti pot, zato je zelo pomembna optimizacija vaše spletne strani, da vas iskalniki google, najdi.si… najdejo, predlagajo in vas uvrstijo med prve strani ciljnih iskanj.
Stranke ne boste prepričali s bleščečim dizajnom vaše spletne strani, temveč s samo ponudbo in seveda predstavitvijo ponudbe. Strankam v začetku ni toliko pomemben sam grafičen izgled strani, temveč da je stran enostavna in funkcionalna. Vsekakor je potrebno narediti en psihološki profil vaši ciljnih strank in na osnovi le teh pripraviti koncept internetne strani.
Ko osvojite ciljno populacijo, si lahko v miru omislite oblikovalske popravke vaše spletne strani, saj imate že krog občinstva, ki ga lahko podrobno analizirate in dobite tudi občutek kaj jih privlači in kaj odbija.
V našem podjetju prakticiramo izdelavo spletne strani na osnovi predloge, lahko pa si izberete izgled in tematiko narejeno po vaši meri. Pri uporabi predlog bi radi poudarili, da to ne pomeni da bo vaša stran izgledala kot tisoče drugih, nasprotno z dodajanjem različnih orodij, različnih pozicij, z vašimi slikami in predstavitvami vsaka stran lahko izgleda unikatno, je pa cenovno bolj ugodna rešitev.

Internetna stran je nepopisan list in na vas je…
Da vam lahko naredimo okvirno ponudbo, vas prosimo da izpolnite spodnji obrazec in v najkrajšem možnem času vas kontaktiramo oziroma posredujemo našo ponudbo.

Socialni mediji

Prijava na novice